Retourneren

Niet tevreden met je nieuwe Original AM Hoodie? Dan kun je deze binnen 14 dagen bij ons retourneren. Bij het retourneren van jouw bestelling, ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten. Wij adviseren om jouw retourzending met een track&trace op te sturen zodat je bewijs hebt van de zending. Je kunt je bestelling retourneren, mits deze in dezelfde staat is als ontvangen. Je bent verplicht jouw retourzending aan te melden bij ons. Retourzendingen die niet aangemeld zijn, kunnen niet verwerkt worden. Je kunt je retourzending aanmelden via ons retourformulier. Deze is gratis aan te vragen via support@achterhoeksmandaat.nl


Plak het retourlabel op de doos en geef je retour af bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Bewaar het verzendbewijs want dit is jouw retourbewijs. Achterhoeks Mandaat  is niet aansprakelijk voor retourzendingen die zoekgeraakt zijn en waarbij een verzendbewijs mist.

Retour ontvangen

 

Wij verwachten jouw retourzending binnen 5 werkdagen in ons magazijn te ontvangen. Zodra wij je zending hebben ontvangen krijg je een bevestiging per mail. Wij streven ernaar om dan binnen 10 werkdagen na ontvangst van de retour het aankoopbedrag terug te storten. Per bank kan het verschillen hoe snel het aankoopbedrag weer op je rekening staat. 

Kan ik ruilen

 

Is de hoodie te klein of te groot? Dan kun je jouw AM Original Hoodie natuurlijk bij ons ruilen. Neem hierover gerust contact met ons op! Twijfel je over de maat? Wij adviseren dan contact op te nemen met onze klantenservice per e-mail. Wij doen ons uiterste best om je te helpen bij het vinden van de juiste maat. Past het artikel uiteindelijk niet en heb je een andere maat nodig? Laat het ons weten zodat wij je zo snel mogelijk kunnen helpen!